kali

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kali

  • nyieun logak maké parabot dina taneuh.
  • Kali heula taneuhna pikeun nyieun pondasi.
  • nambahkeun angka sababaraha balikan.
  • Lima dikali tilu hartina lima tambah lima tambah lima anu lobana tilu balikan.

Tingkatan basa[édit]

  • kali : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.

Basa Jawa[édit]

Kecap barang [jv]

kali

  • walungan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]