kalikiben

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda[édit]

  • rasa nyeri di jero beuteung lebah cangkéng anu datang upama tas dahar atawa nginum kageujreug-geujreug ku lulumpatan.