kalikiben

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda[édit]

  • rasa nyeri di jero beuteung lebah cangkéng anu datang upama tas dahar atawa nginum kageujreug-geujreug ku lulumpatan.