kalikiben

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

kalikiben

  • rasa nyeri di jero beuteung lebah cangkéng anu datang upama tas dahar atawa nginum kageujreug-geujreug ku lulumpatan.