Lompat ke isi

kalong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kalong

  • sato nu hiber dinu poék, peuting. siang-siang ngagulantung tibalik.
  • Dina kebon awi mah sok réa kalong kokocéakan.
  • Geura bobo, ulah siga kalong waé isuk-isuk peureum.

Tingkatan basa[édit]

  • kalong: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.