Lompat ke isi

kamar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kamar

(file)
  • babagian di jero imah, kamer.
  • Biasana di imah aya kamar mandi, kamar makan, jeung kamar saré.
  • Ulah sok dahar di jero kamar saré!

Tingkatan basa[édit]

  • kamar : basa loma
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.