kamari

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kamari

  • sebutan poé saacan poé ieu
  • Bi Ijah keur moékeun sangu nu kamari.
  • Kuring kamari papanggih jeung artis di toko baju.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.