kampung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kampung

  • lembur, saluwuk tanah anu aya imahna.
  • Asri boga loba dulur di kampung.
  • Sabalikna tina kampung nyaéta kota.

Tingkatan basa[édit]

  • kampung : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.