kampus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kampus

(file)
  • wangunan tempat diajar di paguron luhur.
  • ITB boga tilu kampus, nyaéta kampus Ganesha, kampus Jatinangor, sarta kampus Cirebon.
  • Euis poé ayeuna indit ka kampus.

Tingkatan basa[édit]

  • kampus : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]