kanca

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kanca

  • babaturan, sohib atawa mitra
  • para kanca, sakabéh kanca
  • Kuring boga kanca ti keur SD ngaranna Budi.
  • Kuring sa para kanca RW 03 Kampung Léngkong rék ngabuburit ka alun-alun Bandung.

Tingkatan basa[édit]

  • kanca : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.