kandel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Sifat[édit]

kandel[édit]

  1. nuduhkeun gede ukuranana
  2. rubak
  3. gomplok
  4. kuat, pageuh

Conto Larapan[édit]

  1. Buku Kandel // Ari diwedak ulah sok kandel teuing, sing ipis we, ulah namblog.
  2. Kalam Hindu tapakna kandel
  3. Domba Ustrali buluna kandel
  4. kandel iman // Jalma basajan kandel keneh kapercayaanana kana rupa-rupa tahyul

Kecap Barang[édit]

kertas kandel[édit]

sabangsaning karton, lain sabangsaning kertas tik atawa kertas durslah nu leuwih ipis

Harti Injeuman[édit]

Jelema Kandel[édit]

Jelema cukup harta bandana

Paribasa[édit]

Kandel Kulit Beungeut[édit]

Kurang kaera atawa taya kaera