kapanggih

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kapanggih

  • kecap pagawéan turunan tina panggih.
  • Duit nu geus lila leungit téh kapanggih deui tina saku baju.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.