Lompat ke isi

kareunang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kareunang

  • ateul jeung géték nu karasa dina kulit lantaran teu mandi atawa renyem.
  • Ari teu buru-buru mandi téh asa kareunang dina awak.
  • Mun budak teu daék mandi mah, banjur wé ku cai sagayung, méh teu kareunang.

Tingkatan basa[édit]

  • kareunang: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.