Lompat ke isi

kartu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kartu

(file)
  • keretas daluang bodas digambaran, ditulisan aksara Cina.
  • sabangsaning keretas atawa palastik anu heuras tur ipis, biasana aya tulisan, dipaké dumasar pungsi jeung pangabutuhna.
  • Kartu Tanda Penduduk disingget jadi KTP.
  • Kuring poho henteu mawa kartu ATM.

Tingkatan basa[édit]

  • kartu : basa loma
Tarjamahan[?]