kasus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kasus

(file)
  • perkara, masalah, pasualan.
  • Kasus ditelasanna Munir nepi ka ayeuna masih jadi misteri.
  • Loba kasus positip Covid-19 ayeuna-ayeuna di Indonésia.
  • conto.

Tingkatan basa[édit]

  • kasus : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]