kecap

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kecap

  • anu kaucap, unsur basa anu diucapkeun atawa dituliskeun anu mangrupa wujud pikiran jeung rasa anu dipaké dina basa.
  • Adin keur nyieun kalimah tina kecap korsi.
  • Kecap sinarieun tara dipaké mun di kota.

Tingkatan basa[édit]

  • kecap : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Basa Indonésia[édit]

Kecap barang

kecap

  • Kécap; Deungeun sangu anu éncér saperti cai, warnana cikopi lekoh, dijieunna tina kacang kedelé sarta rasana aya anu asin jeung aya anu amis.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.