Lompat ke isi

kelas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kelas

(file)
  • tempat atawa rohangan diajar di sakola.
  • Ari jeung Indra saré di kelas salila pelajaran matématika.
  • tahapan babagian golongan dina sakola, karéta api, pasawat, jeung sajabana.
  • Adi urang masih kénéh kelas hiji SD.

Tingkatan basa[édit]

  • kelas : basa loma
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.