kenyang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kenyang

(file)
  • betot ka gigir.
  • Tali rapia éta dikenyang ku Ali jadina pegat.
  • Kenyang langlayanganna ka beulah dieu!

Tingkatan basa[édit]

  • kenyang : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.

Basa Indonésia[édit]

Kecap sipat

kenyang

  • kaayaan beuteung geus kaeusi ku kadaharan, wareg, seubeuh.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]