kenyang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

kenyang

  • pagawéan ngadeukeutkeun hiji barang/jalma ka awak nu milampah, biasana ku bari dicepengan.
  • silih kenyang: pagawéan dua pihak (atawa leuwih) nu pada-pada hayang ngadeukeutkeun/marebutkeun anu jadi objék.
Sinal de igual.svg Sinonim

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap sipat

kenyang

  • kaayaan geus teu lapar sabab geus dahar.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan