kepris

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kepris

  • hujan nu pras-pris atawa hujan leutik jeung carang, masih cluk-clak
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.