keueus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  1. Ngaran cau "kolé" anu jadi sorangan di leuweung.

Seuseut batan neureuy keueus,usaha nu kacida hésé meunang hasil

Tempo ogé[édit]