kimpel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

kimpel

  • kentel pisan.
  • Bubur lemu éta kimpel pisan.
  • Angeun lodéh anu teu dihaneutkeun biasana sok kimpel.

Tingkatan basa[édit]

  • kimpel : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.