kina

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kina

(file)
  • Chinchona succiruba, tangkal ubar malaria.
  • Kiwari tangkal kina geus langka pisan.
  • Dina logo Kabupatén Bandung aya tangkal kina.

Tingkatan basa[édit]

  • kina : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]