kios

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kios

(file)
  • toko leutik tempat ngajual buku, koran, jeung sajabana.
  • Baheula mah di hareupeun Stasion Bandung sok loba kios.
  • Kios anu dihareupeun jalan éta tungtungna mah dibongkar.

Tingkatan basa[édit]

  • kios : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.