kirim

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kirim

  • barangbéré dianteurkeun ku sorangan atawa nitah ka batur.
  • Mang Adé mah sok ngiriman ka lembur.
  • Kirim wé kabéhanana maké pos.

Tingkatan basa[édit]

  • kirim : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.