kitab

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kitab

  • buku pangajaran agama.
  • Kitab Al-Qur’an diturunkeun ka Nabi Muhammad di Mekkah jeung di Madinah.
  • Biasana anu masantrén sok diajar kitab konéng.

Tingkatan basa[édit]

  • kitab : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.