kitri

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • binih kalapa

ngitrikeun, ngantep kalapa anu geus kolot sangkan jadi binih kalapa.