kitu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kitu

  • ringkesan tina kecap “ka itu”, hartina “saperti itu”.
  • Kitu ceuk Mang Dasép nalika ngaliwat ka dieu.
  • Ulah kitu ka babaturan sorangan téh.

Tingkatan basa[édit]

  • kitu : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.