koas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • ngaran tutuwuhan kacang anu kulitna heuras kalayan aya buluan.


koas teu bisa langsung didadahar ngadadak sabab ngabogaan racun.
biasana koas osok didagékeun heula 3-7 poé, saréngsé didagé karék bisa diolah deui.