koki

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

koki

  • jurumasak, nyaéta tukang ngieun kaolahan didapur.
  • Kang Darman koki nu husus masak kaolahan Sunda.
  • Jaman kiwari koki réa ti golongan lalaki.


Tingkatan basa[édit]

  • koki: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.