koloni

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

koloni

(file)
  • sagumpluk bangsa anu bebetah di nagara séjén.
  • Inggris di abad ka-18 loba nyieun koloni di Asia, Amérika, jeung Afrika.
  • daérah jajahan.
  • Indonésia baheulana kungsi jadi koloni Walanda.
  • kukumpulan hiji sato anu biasana boga pamingpin nyaéta ratu, saperti nyiruan, sireum.

Tingkatan basa[édit]

  • koloni : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.