koma

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

koma

  • salah sahiji tanda dina tulisan, nu hartina eureun sakeudeung, atawa ditandaan ku (,)
  • Lamun rék nuliskeun titimangsa, ulah poho kudu aya koma.
  • Kuring ngabuburit meuli cilok, es buah, kolek jeung seblak.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.