Lompat ke isi

komputer

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

komputer

(file)
  • alat éléktronik otomatis anu bisa ngitung sarta ngolah data numutkeun paréntah jeung némbongkuen hasil pangolahan, sarta bisa ngajalankeun sistem multimédia.
  • Adi mawa komputer ti lab ka kelas.
  • Komputer jingjing sok disebut ogé léptop.

Tingkatan basa[édit]

  • komputer : basa loma
Tarjamahan[?]