kopok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  1. panyakit ceuli anu ngaluarkeun nanah jeung bau kacida
  2. congé

duit kopok,duit kencring tina pérak tapi palsu