kota

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kota

  • wewengkon pamaréntahan di handapeun propinsi sarta di luhureun kacamatan, satingkat jeung kabupatén, anu dipingpin ku wali kota.
  • Kota Bandung nyaéta puseur dayeuh Propinsi Jawa Kulon.
  • daérah padumukan anu gegek loba anu nyicingan, anu dilengkepan ku loba fasilitas pangrojong, sabalikna tina kampung.
  • Bi Mimin mah geus kungsi cicing di kota mangtaun-taun.

Tingkatan basa[édit]

  • kota : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]