kuku

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kuku

  • anggahota badan panguat teuas dina tungtung ramo
  • Dian dikoét kuku ucing.
  • Barna nagog bari neukteukan kuku.

Tingkatan basa[édit]

  • kuku: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.