kunti

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Barang[édit]

Kunti atawa Kuntianak[édit]

Ngaran sarupaning jurig anu bejana sok ngarupakeun awewe, ari tonggongna cenah gorowong

Dewi Kunti[édit]

ibuna Yudistira, Arjuna jeung Bima dina carita Mahabharata