kutu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kutu

  • sato leutik jeung lembut nu hirup dina sela-sela buuk jelema, boga suku tilu pasang jeung boga kuku, lemesna puntang.
  • Téh kadieu urang siaran, bisi loba kutu!
  • Kutu téh meni baradag jeung beuneur kieu!

Tingkatan basa[édit]

  • Kutu: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.