lého

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lého

  • cairan leueur nu kaluar tina jero irung.
  • Kuring ngadahar baso jeletot meni kuat kaluar lého tina irung.
  • Si ujang keur nyingsringkeun lého.

Tingkatan basa[édit]

  • lého: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.