lésot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

lésot

  • dibasakeun ka nu asal napel jol jadi misah sorangan sabab rupa-rupa hal.
  • Kadé ieu kabel nu di luhur tihang ulah tepi ka lésot sabab bahaya ka warga.
  • Tali nu paragi mageuhan tangkal ngahaja lesot sabab dilésotkeun tangkalna rék dirobohkeun.


Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.