laas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

laas

  1. ngaran salahsahiji kecap pagawéan nu hartina geus teu usum deui.
  2. biasana dibasakeun kana hiji barang nu hartina téh leungit kasiatna atawa pangaruhna.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.