Lompat ke isi

laba-laba

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Indonésia[édit]

Kecap barang

laba-laba

  • laba-laba: sato gegeremet anu sukuna dalapan anu biasa nyieun sabangsa jaring tina benang kawas sutra anu kaluar tina beuteungna anu gunana pikeun ngajiret mangsa; lancah; Araneae;
  • masuk ke sarang --, ki. asup ka pangjiret (sayang) musuh.

Citakan:w