Lompat ke isi

labas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

labas

  1. biasana dibasakaeun kana jalma anu ngaliwat tapi kaleuwihan.
  2. bisa ogé dihartikeun kana kekecapan dina maén kartu leutik, nyaéta narik deui kartu, sanggeusna cekih.
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.