labuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

labuh

  1. ngaran salahsahiji kecap pagawéan turun atawa ngagolosor bisa diuk, nangkuban, nangkarak, nyangigir, titutug.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.