Lompat ke isi

labuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

labuh

  1. ngaran salahsahiji kecap pagawéan turun atawa ngagolosor bisa diuk, nangkuban, nangkarak, nyangigir, titutug.
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.