labuh bandéra

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

labuh bandéra

  1. hartina nyaéta bandéra.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]