lacur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lacur

  • pagawéan hahadéan tur maén wanita séjén.
  1. palacuran: jalma anu lacur.
  2. panglacuran: tempat lacur.
  • Ayeuna, panglacuran Saritem geus berubah jadi pondok pasantrén.
  • Palacuran atawa jadi lacur mangrupa hiji dosa besar dina hukum Islam.

Tingkatan basa[édit]

  • lacur: basa kasar
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.