lada

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lada

  1. ngaran salahsahiji ngaran bungbu nyaéta pedes.
  2. kecap sipat nu hartina rasa cabé, cèngèk jeung sajabana.

tutuwuhan nu dijero tangkalna molongpong jeung dibagi-bagi ku sababaraha buku.

Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.