lagu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lagu

  • aya haleuangna sora anu matok, bisa oge sora jelema nu make tatabeuhan.
  • Lagu di Indonesia aya sababaraha jenis, nyaéta lagu rakyat jeung lagu nasional.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.