Lompat ke isi

laja

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

laja

  • ngaran tutuwuhan anu sok dijeun bungbu atawa sambara angeun.
  • Tutuwuhan seungit anu ayana dina jero taneuh diantarana jahé jeung laja.
  • Laja biasana sok dipaké sambara jang bungbu opor hayam.
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.