laku

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

laku

  • payu.
  • paripolah jelema sapopoé
  • Kuring nyobaan jualan surabi di pémkot, alhamdulillah laku.
  • Ulah mahal teuing atuh ngajual barang téh, ngarah loba nu laku.

Tingkatan basa[édit]

  • laku: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.