lalaguan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lalaguan

  • kecap barang turunan tina lagu nu hartina loba sora haleuangna.
  • Kuring keur nyieun lalaguan pikeun ke bisa manggung.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.