laki

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dipindahkeun ti lalaki)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Barang[édit]

laki[édit]

halu lulumpang

lalaki[édit]

jalma nu boga anggahota (alat vital) siga laki (kontol bentukna siga laki), sabalikna ti awewe

salaki[édit]

panutan awewe nu sah nurutkeun aturan perkawinan

gondok laki[édit]

puhu genggerong, nu di sawatara lalaki sok kaciri nonjol na beuheungna

panglaki[édit]

pamacek (sato), kontol sato

oray laki[édit]

ngaran sarupaning oray matih

Kecap Pagawean[édit]

lakian[édit]

  1. awewe boga salaki
  2. jalang, macek, ngahiji jalu jeung bikang, ewean

Basa Bujangga[édit]

Lalaki langit lalanang jagat[édit]

lalaki nu gagah perkosa sarta kasep