laki

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
(dialihkeun ti lalaki)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

laki

  1. halu lulumpang
  2. jalma nu bobogaanna siga laki (kontol bentukna siga laki), sabalikna ti awewe