lampu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lampu

  • pakakas paragi nyaangan nu poék atawa damar anu maké semprong.
  • Kuring keur ngahurungkeun lampu minyak tanah maké béngsin.
  • Si Ujang dititah ngahurungkeun lampu téh, kalahka ngabecir.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.